Prodej rodinné domy, 210 m2 - Dolní Krupá

Cena: 8 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 38 720 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Mladá Boleslav
Lokalita: Dolní Krupá
PENB: G
Aktualizace: 01.07.2024 12:04
Číslo zakázky: 60701
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 195 m2
Výměra pozemku: 2769 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Hledáte dům se zahradou s genius loci? Tak pro Vás mám patrový dům v Dolní Krupé.
Dům o celkové podlahové ploše 242m2 je dispozičně řešen jako dvougenerační. Kdy v přízemí naleznete vstupní halu, chodbu, obývací pokoj s kuchyní, samostatnou koupelnu, WC, pokoj a prostorný sklep - ve kterém je celoročně perfektní teplota. Dále je zde praktická dílna a garáž.
V prvním patře, do kterého se dá vejít samostatně z horní terasy, najdete 2 samostatné pokoje, koupelnu, WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na lodžii. V chodbě jsou po celé stěně vestavné skříně.

Ale dům není to jediné co Vás na tomto místě zaujme. Nahoře nad domem je terasa, uprostřed zahrady je zahradní dřevěný altánek s krbem a nad ním ještě udírna. Na konci zahrady poté dva samostatné dřevěné domky - které mohou sloužit pro návštěvy či pro děti.

U domu zaparkujete pohodlně i 10 automobilů, kdy pro 2 je krytý přístřešek. Za tímto přístřeškem je dřevník a další prostory.
Popsat co vše je na tomto pozemku se nedá a doporučuji to vidět naživo.

Ale to hlavní je celá zahrada, která má necelých 2500m2 a veškerou péči jí již dali původní majitelé. Od hlavní silnice odděluje zahradu plot z vysokých vzrostlých tůjí, které tak majitelům domu zajišťují naprosté soukromí.

Vytápění domu je zajištěno krbem, podlahovým topením ve spodním obývacím pokoji a kuchyni a elektrickými vytápěcími jednotkami.
Na pozemku je vlastní studna, která zajišťuje vodu jak pro dům, tak pro zahradu.

Lokalita: Dolní Krupá je obec s historií až do roku 1229. Byla nejstarší osídlenou ve zdejším kraji.
V obci naleznete obchod se smíšeným zbožím, mateřská škola a památkově chráněná fara. Jedná se o místo, kde naleznete klid a pohodu. Pouhých 9 min trvá cesta do Mnichova Hradiště, 20 min do Mladé Boleslavi a 15 min do Mimoně.

Pro bližší informace k domu a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Financování zajišťujeme v rámci realitního případu.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 182 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop