Moderní rodinný dům kousek od Prahy - Slivínko

Cena: 8 980 000 Kč
Financování:na hypotéku za 38 677 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Mladá Boleslav
Lokalita: Dolní Slivno
PENB: G
Aktualizace: 16.06.2024 13:01
Číslo zakázky: 6555650
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 119 m2
Obytná plocha: 191 m2
Výměra pozemku: 792 m2
Počet pater: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Nedaleko od Prahy a kousíček od Benátek n. Jizerou je místo, kde ještě dosáhne úrodnost Polabské nížiny a zavládne klid Jizerské tabule. Uprostřed polí a luk a přitom všude blízko.

Tento moderní dům byl nedávno zrekonstruován a je ve skvělém stavu odpovídajícím novodobým nárokům, což z něj činí ideální rodinné sídlo pro nové majitele. V interiéru najdete prostorný obývací pokoj, kterému dominuje krb. Plně vybavená moderní kuchyň poskytuje současně prostor pro jídelní stůl. Prostorná koupelna s nočním podsvícením nabízí dokonalou scénu pro relax.
V druhém podlaží se nachází dvě velmi prostorné ložnice (26 a 27 m2) a koupelna s toaletou. Z jedné z ložnic lze vstoupit na rozlehlou terasu (22 m2) s příjemným výhledem do zeleně a okolí.
Dům je z části podsklepen a zrekonstruovaný sklep (5m2) nabízí dokonalý prostor pro vinotéku.

Obrovským benefitem je přilehlá garáž (18m2) a zejména zahradní domek (17m2), který je elektrifikovaný a poskytuje užitečné zázemí pro kutily, zahradníky anebo nadšence pro venkovní grilování a gastronomii. Pozvat rodinu a přátele můžete zejména v letních měsících pod krytou pergolu.

Blízké okolí nabízí částečnou občanskou vybavenost, ale jak bylo již zmíněno, do Benátek n. Jizerou jste autem do 9 minut.
Stejná vzdálenost Vás dělí od vyhlášených koupacích jezer v Konětopech či jezera Lhota.

Neváhejte a přijeďte se pokochat jedinečnou nemovitostí a okolní krajinou, navnímat jak komfortní domov se Vám zde nabízí.
Realitní makléř:

Michal Svoboda
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 64 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop