Roubenka ze sibiřské borovice, nová, rozebraná

Cena: 1 490 000 Kč
Financování:na hypotéku za 6 417 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Mladá Boleslav
Lokalita: Předměřice nad Jizerou
PENB: B
Aktualizace: 17.06.2024 12:30
Číslo zakázky: 6546340
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 197 m2
Obytná plocha: 159 m2
Výměra pozemku: 250 m2
Počet pater: 2
V zastoupení majitele nabízíme prodej nové, velmi prostorné roubenky v rozebraném stavu. Roubenka byla postavena u výrobce, potom rozebrána a dovezena do ČR. Majitel koupil dva kusy, jednu postavil a druhá je po komplikacích s pozemkem na prodej. Je uložena v rozebraném stavu ve skladišti u Prahy, kde je materiál řádně chráněn. Montáž je možno dohodnou se specializovanou firmou. Součástí dodávky je i kompletní stavební dokumentace.

Součástí setu je pouze hrubá stavba roubenky - tedy nosné zdi z masivního materiálu a konstrukce střechy bez záklopu, izolace a krytiny. Kupní cena sestavy byla 100 000 EUR. Další dovoz je vzhledem k politické situaci na delší dobu nereálný. Cena montáže činí 1,15 mil.Kč, s dopravou do 200km. Cenu celé stavby "na klíč" sdělíme na dotaz.

Sibiřská borovice, známá také jako Pinus sibirica, je oblíbeným stavebním materiálem díky svým vynikajícím vlastnostem. Zde jsou některé z hlavních vlastností sibiřské borovice jako stavebního materiálu:
Hustota a pevnost: Sibiřská borovice má vysokou hustotu, což jí dodává pevnost a odolnost. Díky tomu je vhodná pro konstrukční prvky, které musí nést velké zatížení.
Odolnost vůči povětrnostním vlivům: Tento druh borovice je přirozeně odolný vůči extrémním povětrnostním podmínkám, což z něj činí ideální materiál pro venkovní použití, jako jsou fasády, terasy a zahradní nábytek.
Tepelná izolace: Dřevo sibiřské borovice má dobré izolační vlastnosti, což pomáhá udržovat teplo uvnitř budov v chladném klimatu a naopak chlad v teplém klimatu.
Estetika: Sibiřská borovice má krásnou, jemnou texturu a přírodní barvu, která se pohybuje od světle žluté po načervenalou. To jí dodává atraktivní vzhled, který je ceněn v interiérovém designu.
Odolnost vůči škůdcům: Díky vysokému obsahu pryskyřice je sibiřská borovice méně náchylná k napadení hmyzem a houbami, což prodlužuje její životnost.
Pracovatelnost: Dřevo sibiřské borovice je relativně snadno opracovatelné, což usnadňuje jeho řezání, hoblování a spojování. To je výhodné pro různé stavební a truhlářské projekty.
Ekologický materiál: Sibiřská borovice je obnovitelný zdroj, což z ní činí ekologicky šetrnou volbu pro stavební projekty.
Stabilita: Dřevo sibiřské borovice má dobrou rozměrovou stabilitu, což znamená, že se méně kroutí a praská při změnách vlhkosti a teploty.
Zdravé prostředí: Borovicové dřevo je hypoalergenní materiál, který nepřitahuje prach a alergeny tak jako některé jiné stavební materiály. To může přispět k lepšímu zdraví obyvatel.
Díky těmto vlastnostem je sibiřská borovice vysoce ceněna v stavebnictví a truhlářství.

Tato dřevěná stavba má jedinečný rustikální vzhled, který vytváří útulnou a teplou atmosféru. Přírodní krása dřeva dodává interiéru i exteriéru zvláštní kouzlo, jak je vidět z fotografií již postaveného domu z tohoto materiálu.

Neváhejte - jde o jedinečnou koupi která vám umožní realizovat váš životní sen !





Realitní makléř:

Martin Bezděčík
tel: +420731875022

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 68 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop